Az este amikor megismertelek ...

Égtérkép

Egyedi ajándék, amely rengeteg szeretetet ötvöz egy csipetnyi tudománnyal, mindezt gyönyörű megjelenéssel: egy elegáns poszter, amely megmutatja, hogyan nézett ki a csillagos ég egy fontos pillanatban. Itt a lehetőség, hogy tényleg lehozd Neki a csillagokat az égről.

Termékeink

Mennyei Manna szív csillagtérkép
SAJÁT KÉPES CSILLAGTÉRKÉP

SIMA CSILLLAGTÉRKÉP

Vattacukor kör csillagtérkép 1
SIMA CSILLAGTÉRKÉP

Egyedi
csillagtérkép

Tűzzománc tappancs csillagtérkép 1
Csillagtérkép

Csillagtérkép egyedi fotóval

Sima Kék szív csillagtérkép
Tűzzománc tappancs csillagtérkép

Csalládi csillagtérkép

Tűzzománc tappancs csillagtérkép 1
Szürke kör csillagtérkép 1
Égszínkék Álom szív csillagtérkép 1

HOgyan KÉszíthetsz nálunk Csillagtérképet ?

A tervező gomb segítségével lehetőséged van megtervezni egyedi térképedet pár kattintással. Add meg a megfelelő adatokat és rendszerünk legenerálja neked személyreszabottan azt. Mivel fontos számunkra, hogy megfelelő pontossággal kapd meg térképedet mielőtt rendszerünk elküldené neked, mi azt manuálisan leellenőrizzük, hogy azt kapd amire számítasz. Ez a folyamat maximum 24 órát vehet igénybe. Amennyiben egyedi kívánságod van, az is kivitelezhető, írj nekünk és megbeszéljük.

A csillagtérkép különlegessége, hogy a számodra fontos égbolt állását mutatja egy adott időpontban. Szoftverünk az Európai Űrügynökség nyilvános katalógusának és csillagászati szoftverének felhasználásával készült. A katalógus közel 120 000 csillagot tartalmaz, az adatokat az űrben működő Hipparcos 2 műhold szolgáltatja. Ettől lesz a kézzel készített csillagtérkép olyan pontos és egyedi, hogy ajándékba is adhatod.

Mi az a csillagtérkép?

A csillagtérkép vagy más néven égtérkép az éjszakai égbolt térképe. A csillagászok ezeket rácshálóra osztják, hogy könnyebben használhassák. A csillagképek és csillagászati objektumok, például csillagok, ködök és galaxisok azonosítására és helyének meghatározására használják. Az emberiség ősidők óta használja őket a navigációhoz. Megjegyzendő, hogy a csillagtérkép különbözik a csillagászati katalógustól, amely a csillagászati objektumok felsorolása vagy táblázata egy adott célra
Számos régészeti lelőhely és talált tárgy feltételezhetően ókori csillagdiagramokra utal.
A legrégebbi ismert csillagtérkép egy 1979-ben Németországban felfedezett, faragott elefántcsontból készült mamutcsont lehet, amelyet az Ázsiából Európába költözött korai emberek rajzoltak. Ez a lelet 32 500 éves, és egy faragványa az Orion csillagképre hasonlít.

Gyakori kérdések

Általában 24 órán belül megkapod a rendelésedet, de  gyakorlatban ez jóval kevesebb szokott lenni. Minden egyes rendlést egyedileg manuálisan készítünk el a számodra, melyet többször leellenőrzünk, hogy minden olyan legyen, mint amilyennek lennie kell.

Minden rendelést jelenleg csak is kizárólag DIGITÁLIS formában készítünk el! Melyet a rendeléskor megadott email címre elküldünk számodra. Termékeink vektor-grafikus fájlok, azaz akkorában tudod kinyomtatni minőségromlás nélkül, amekkorában csak szeretnéd. Persze PNG formában is megkapod az egyszerűbb kezelés érdekében.

Azért áruljuk ezen az áron, mert rendeléskor a digitális verziót jutattjuk el számodra. Nincs szállítási költség, nincs csomagolóanyag, nincs macera. Viszont amennyiben ki szeretnéd nyomtatni és keretbe foglalni, úgy is olcsóbban jössz ki, mint a piacon lévő hasonló webshopokban.

Térképünk 100%-os pontossággal mutatja meg az adott dátumnál a csillagok állását. Ezt egy egyedi fejlesztéső szuperpontos csillagászati szoftvernek köszönhetjük. 

Általában A/3-as méretet szoktuk javasolni, de ennél jóval nagyobbra is ki tudod nyomtatni, mivel nem romlik a minőség az SVG felbontásnak köszönhetően. Amennyiben egyedi képpel kéred, ott nagyban függ a kép minőségétől. Ilyenkor érdemes előtte egyeztetni velünk.

Az SVG jelentése Scalable Vector Graphics; Az SVG a webalapú vektorgrafika meghatározására szolgál.

A kép nagyításakor megtartja a formáját. Így  minőségromlás nélkül tudsz rajta nagyítani, kicsnyíteni.

Ha gyors, egyszerű és meghitt ajándékot keresel, Itt a megoldás !

Csillagászati térképünk segítségével több 100 év csillagállását tudjuk megfigyelni a világon szinte bárhonnan. Egyedülálló technológiánknak köszönhetően, akár óra pontossággal le tudjuk generálni az adott napra vonatkozó térképet. Próbáld ki te magad ! A megrendelt termék 24 órán belül digitális formában már nálad is lehet.