KIk vagyunk mi?

KIk vagyunk mi?

Egy olyan csapat vagyunk, mely céljának tekinti az emlékek egyedi megőrzését.

Gyakorta feltett kérdések

Leghamarabb 24 órán belül és legfeljebb 72 órán belül megkapod a rendelésedet, de  gyakorlatban ez jóval kevesebb szokott lenni. Minden egyes rendelést egyedileg manuálisan készítünk el a számodra, melyet többször leellenőrzünk, hogy minden olyan legyen, mint amilyennek lennie kell.

Minden rendelést jelenleg csak is kizárólag DIGITÁLIS formában készítünk el! Melyet a rendeléskor megadott email címre elküldünk számodra. Termékeink vektor-grafikus fájlok, azaz akkorában tudod kinyomtatni minőségromlás nélkül, amekkorában csak szeretnéd. Persze PNG formában is megkapod az egyszerűbb kezelés érdekében.

Azért áruljuk ezen az áron, mert rendeléskor a digitális verziót jutattjuk el számodra. Nincs szállítási költség, nincs csomagolóanyag, nincs képkeret, melyek növelnek a költségen. Így el tudod dönteni, milyen formában szeretnéd az emléket a későbbiekben megtekinteni. 

Általában A/3-as méretet szoktuk javasolni, de ennél jóval nagyobbra is ki tudod nyomtatni, mivel nem romlik a minőség az SVG felbontásnak köszönhetően. Amennyiben egyedi képpel kéred, ott nagyban függ a kép minőségétől. Ilyenkor érdemes előtte egyeztetni velünk.

Az SVG jelentése Scalable Vector Graphics; Az SVG a webalapú vektorgrafika meghatározására szolgál.

A kép nagyításakor megtartja a formáját. Így  minőségromlás nélkül tudsz rajta nagyítani, kicsnyíteni.

Írj nekünk üzenetet

Kapcsolatok

Email

info@egterkep.hu

Telefon

+36 20 477 9078

Kövess minket